MALATYA / BATTALGAZİ - Kemal Özalper Ortaokulu

Kemal Özalper Ortaokulu

Adres
Şey Bayram Veli Mah. Hacı Bektaşi Veli Cad. Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu binası Yeşilyurt/MALATYA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli “ m o d e l o k u l “ olmaktır.
Misyon
Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarınınTemel Kaynağı Ve Fideliği Olarak ;Yüce Önder Atatürk ‘ün “ Büyük Türkiye “ idealine ulaşmayı hedefleyen ,Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :497
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Her sınıftan 8 şube)(İlkokul ve ortaokul aynı binada eğitim görüyor)
Ulaşım sıkıntısı yok.
Hacıabdi Mah.Ancarlı Sok.No:33 Battalgazi/MALATYA